Ke ʻimi nei ʻoe i nā ala e hoʻoikaika ai i nā poʻe haʻuki e hoʻoikaika i ke komo ʻana?

Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo maikaʻi e hoʻoikaika ai i ko lākou hoʻoikaika a mālama iā lākou i ka pump!

1. E hoʻopaʻa i nā pahuhopu hiki ke hoʻokō: E paipai i nā lālā e hoʻonohonoho i nā pahuhopu kūpono a hoʻolauleʻa i kā lākou mau milestone ma ke ala.Hoʻoulu ka holomua i ka hoʻoikaika!

2.Nā luʻi hui: E hoʻonohonoho i nā hoʻokūkū aloha a i ʻole nā ​​hoʻokūkū i loko o ke kaiāulu.Hiki i ka hoʻokūkū olakino liʻiliʻi ke hoʻāla i kā lākou hoʻoikaika ʻana i ka ʻoi.

3. He kī nui ka ʻokoʻa: Hāʻawi i nā koho hoʻomaʻamaʻa like ʻole a me nā papa, e mālama ana i nā makemake like ʻole a me nā pae kino.E hoʻohauʻoli a pale i ka luhi!

4. E hoʻolauleʻa i nā kūleʻa: E ʻike a uku i nā mea i hoʻokō ʻia e nā lālā, inā paha ia e paʻi ana i kahi moʻolelo pilikino a i ʻole ka hōʻea ʻana i kahi koʻikoʻi koʻikoʻi.Pono lākou i ka paʻi!

5. Kaiapuni kākoʻo: Hoʻoulu i kahi lewa aloha a kākoʻo kahi e ʻoluʻolu ai nā lālā a paipai ʻia e hoʻokau i ko lākou mau palena.

6. Hoʻonaʻauao pilikino: Hāʻawi i ka nānā ponoʻī a me ke alakaʻi ʻana i nā lālā, e kōkua ana iā lākou e hoʻoikaika a hoʻokō i kā lākou mau pahuhopu hoʻoikaika kino.

7. E hahai i ka holomua: Hāʻawi i nā mea hana e nānā i ka holomua e like me nā polokalamu hoʻoikaika kino a i ʻole nā ​​papa holomua.ʻO ka ʻike ʻana i kā lākou hoʻomaikaʻi ʻana hiki ke hoʻoulu i ka hoʻoikaika a me ka hoʻoholo.

8. Hoʻopili kaiaulu: E hoʻoikaika i ka manaʻo noʻonoʻo ma o nā hanana kaiaulu, nā haʻawina, a i ʻole nā ​​kaiāulu pūnaewele kahi e hiki ai i nā lālā ke hoʻohui a kaʻana like i nā ʻike.

E hoʻomanaʻo, lele ka hoʻoikaika!E hōʻeuʻeu kākou i kekahi i kekahi e apo i ke ʻano o ka noho ʻana a hoʻolilo i ka hale haʻuki i wahi hoʻoikaika.Hui pū, hiki iā mākou ke hoʻokō i nā hoʻololi hoʻoikaika kino kupaianaha! 

22


Ka manawa hoʻouna: Iune-21-2023